torsdag den 15. januar 2009

Mad og godt selskab

Lidt af det mad jeg har lavet i løbet af de sidste par måneder...

Frisk spinatpasta med hjemmelavet rucolapesto
(rucola, pinjekerne, parmesan, friskrevet citron, citronsaft, hvidløg, frisk chili, friskkværnet peber og salt) og laks med wasabi-/sesamkrydderi fra Santa Maria (tager udgangspunkt i opskrift fundet på NewYorkerbyHeart). Billeder fra Tivoli, Græskarsuppe m. hoccaidogræskar, friskrevet muskat, ingefær, røde linser, cayennepeber, gulerødder, kartofler, porrer, hvidløg, lidt fløde, salt. Rødebedesuppe m. rødbeder, kartofler, gulerødder, hvidløg, rødløg, frisk citronsaft, salt, friskkværnet peber, Hjemmelavet hindbær/dadel sorbet m. kanel, kardemomme, vanilje. Rodfrugter m. And og Spidskål jordskokker, pastinak, persillerod, gulerod, den gode økologisk mayonnaise med friskpresset hvidløg, svitset spidskål m. parmesan og vendte mandler. Hurtig Wokret m. diverse grøntsager, kokosmælk og æg (lige hvad jeg havde i køleskabet :) )
Bon Appetito!








Ingen kommentarer: