tirsdag den 22. februar 2011

Brownie Babe


10 dl udstenede dadler
2 dl kokosolie
1 knsp. himalayasalt
2 dl grofthakket paranødder
1 spks. agavesirup (forholdsvist lavt glykæmisk index. Dvs. det ikke er lige så letoptageligt som almindelig honning eller sukker)

Drys
1 dl gojibær
1 dl kokosflager (evt. gurkemeje)

Man kan godt nøjes med en god blender, men da jeg nu (endelig) er indehaver af food processorens rolls royce, en såkaldt Magimix, skulle den jo helt sikkert tages i brug.
De første femnævnte ingredienser blendes til en lækker dadelmasse. Hak paranødderne i semi-store stykker, og rør det i massen. Hæld det i en form og stil på køl. Imens laves drysset. Jeg brugte kaffekværn til at blende gojibær, hvorefter jeg blandede det sammen med kokosmel (som jeg denne gang har vendt i gurkemeje for at få den gulige farve. Det siges, at gurkemejen særligt anvendes for at give farve og ikke så meget for smagens skyld, da smagen er meget mild).

Velbekomme!


Ingen kommentarer: