lørdag den 11. juni 2011

Små sprøde aubergine sandwiches


Små sprøde aubergine sandwiches
07. december 2008 kl. 20:30 på DR2

Til 4 personer:
Ingredienser:
1 aubergine.
Frisk basilikum.
Frisk parmesan.
1 glas ansjoser i olie.
Rasp.
1-2 æg.
Koldpresset jomfruolivenolie.


Fremgangsmåde:
Auberginen skæres i tynde skiver. Læg skiverne på et bræt. På hver anden skive lægges et tyndstykke parmesan, 1-2 ansjoser og 1-2 blade frisk basilikum. En aubergineskive lægges ovenpå, og de små auberginesandwich vendes i sammenpisket æg og derefter i rasp, hvorefter de steges gyldne og sprøde på panden i en god olie.
Varmen må ikke være for høj, stegetiden må nemlig gerne være forholdsvis lang, så aubergineskiverne bliver helt møre og bløde, og parmesanosten smelter.

Ingen kommentarer: