fredag den 10. september 2010

Slank livret - Chili con carne

1 person
50 g hakket kyllingekød
1 løg, hakket
1 fed hvidløg, hakket
1 tsk. olivenolie
1/2 dåse hakkede flåede tomater
1/2 chili, hakket
50 g brune eller sorte bønner, udblødt natten over og kogt i 45 minutter
1 hakket gulerod
1 hakket persillerod
100 g hakket grønkål eller savojkål
1 dl suppe
Salt og peber

Tilberedning
Brun kødet med løg og hvidløg i olien. Tilsæt tomater, chili og bønner, og lad det småkoge under låg i 10 minutter.
Kom gulerødder og persillerødder ved, og kog i 5 minutter.
Kom hakket grønkål eller savojkål i, og tilsæt suppe. Lad det koge i 4-5 minutter, og smag til med salt og peber.

Ingen kommentarer: