torsdag den 30. april 2009

Middag på Restaurationen


Jeg var så heldig at blive inviteret på Restaurationen i tirsdags... En dejlig aften, der bød på følgende:

Ekstravagancen

En lille ekstravagant ret ledsaget af et glas vin, blot for at udvide nydelsen

295.-

Menu

Hvide asparges i sauce mousseline og kammusling stegt på trækulsgrill med rosmarin og citron

Fjordrejer i bouillon med nye grøntsager og estragon

Stegt rødtunge med stuvede nye løg og nye hvidløg beignet

Mellemret

Barderet stegt Limousin kalvekølle med persille og sort peber,
sauce med foie gras, varm kartoffelsalat

Prædessert

Marengsglaseret rabarbertærte med rabarberis
Creme brulleé med syltede brombær og karamel
Butterdej med banan, ananas og pære bagt med passionsfrugt og vanille


Vin-menu

2000 Pinot Gris, Quarz Reef, Central Otago, New Zealand

2006 Riesling , ”Grand Cru, Muenchberg”, Domaine Ostertag, Alsace, Frankrig

2005 Chassagne Montrachet, Domaine Devevey, Bourgogne, Frankrig

2006 Chateauneuf-du-Pape, ”Pure”, Domaine Barroche,
Côtes-du-Rhône, Frankrig

2006 Chenin Blanc, ”Off The Rack”, Plantagenet, Western Australia


Ingen kommentarer: