Jeg var så heldig at blive inviteret på Restaurationen i tirsdags... En dejlig aften, der bød på følgende:Ekstravagancen
En lille ekstravagant ret ledsaget af et glas vin, blot for at udvide nydelsen
295.-
Menu
Hvide asparges i sauce mousseline og kammusling stegt på trækulsgrill med rosmarin og citron
Fjordrejer i bouillon med nye grøntsager og estragon
Stegt rødtunge med stuvede nye løg og nye hvidløg beignet
Mellemret
Barderet stegt Limousin kalvekølle med persille og sort peber,
sauce med foie gras, varm kartoffelsalatPrædessert
Marengsglaseret rabarbertærte med rabarberis
Creme brulleé med syltede brombær og karamel
Butterdej med banan, ananas og pære bagt med passionsfrugt og vanille
Vin-menu
2000 Pinot Gris, Quarz Reef, Central Otago, New Zealand
2006 Riesling , ”Grand Cru, Muenchberg”, Domaine Ostertag, Alsace, Frankrig
2005 Chassagne Montrachet, Domaine Devevey, Bourgogne, Frankrig
2006 Chateauneuf-du-Pape, ”Pure”, Domaine Barroche,
Côtes-du-Rhône, Frankrig2006 Chenin Blanc, ”Off The Rack”, Plantagenet, Western Australia
torsdag den 30. april 2009
Middag på Restaurationen
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar